Следвайте ни

След градушката: Бунт на земеделците, блокират Карловско шосе

viber icon

Земеделците, чиято продукция бе унищожена напълно или в голямата си част след градушката в края на август, излизат на пореден протест, научи "Марица". 

Недоволството си те ще изразят утре в 12 часа, като блокират Карловско шосе. 

"Целта е подкрепа за всички земеделци, пострадали от градушката на 28 август, които получихме празни обещания за обещетения на загубите", пишат организаторите. 

Сборният пункт на протестиращите ще е на разклона на Дълго поле в 11 часа. В 12 часа ще стъпят на пътя и ще затворят за движение кръстовището Дълго Поле-Калояново-Карловско шосе.

Очаква се на място да се съберат десетки земеделци от засегнатите от градушката села. Те отново ще заявят, че искат да получат справедливо обезщетение за понесените загуби.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Каруцата пред коня

Каруцата пред коня

04.09.2021 | 19:47

Ако няма капитал, няма да имаме армия. В този случай, армията е прецакала индустрията, като е дала привилегия да кацне военен самолет, за сметка на реколтата.

Отговори
1 0
Стоян Савов – стругар

Стоян Савов – стругар

04.09.2021 | 19:10

Уважаеми земеделци, научете се да си застраховате продукцията. Ако условията на застрахователите не са приемливи, протестирайте против тях. Няма как Бюджета да ви компенсира непайството!

Отговори
4 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?