49
Следвайте ни

След дъжда: Дупките в Пловдив зейнаха двойно, хвърчат павета СНИМКИ

viber icon

Дъждът над Пловдив спря, но шофьорите тепърва ще воюват с последствията от него. На много места малки дупки се превърнаха в кратери, а по-големите пък направо зейнаха двойно, готови да пукат гуми, да кривят джанти, след време и да поглъщат коли, видя репортер на "Марица". По ул. "Антим Първи" в града под тепетата са се заформили ями, а паветата са разместени и често хвърчат, настъпани от някое возило. Кратери по ул. "Кап. Райчо" също са увеличили размера си. Това са само малка част от пораженията, които ще събудят гнева на седналите зад волана. Подобна е ситуацията например и при надлеза на село Кадиево, в посока Пловдив. 

снимки от Наташа Манева 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

4000

4000

12.01.2022 | 16:51

Преди няколко месеца докладвах за една дупка на новоасфалтираният участък до В. Болница. Става въпрос за дупка пред номер 105. Няколко месеца минаха, сега дупката е двойно по-голяма двойно по-дълбока, а до нея има вече втора дупка. В дъжда се пълнят и не се виждат и колите като влезнат в тях и със сигурност шофьорите пускат няколко псувни по адрес на кмета и следващите на хранилката там. А пък вчера минавах покрай парк Рибница на бул. Дунав и там, където редовно се отваря яма сега пак имаше такава и 50м. след нея аварирала кола с премахната гума. В Англия мой близък попадна веднъж в малка дупка, но понеже джантите му са нископрофилни и се изкриви джанта, след негово докладване на следващият ден дупката беше преасфалтирана, а на него му платиха обезщетение, което му покри не само пътната помощ и ремонта, ами и пропуснати часове от работа. В БГ ако запълнят дупката до 1 седмица трябва да сме благодарни, а пък ремонтите и другите проблеми са си за нас, защото не сме видели дупката :)

Отговори
5 1
Иво

Иво

12.01.2022 | 16:38

Гербавите кражби лъснаха.

Отговори
3 3
коко

коко

12.01.2022 | 16:02

МА СЕГА ПРАЙМ НА МАКЕДОНЦИТЕ УЛИЦА ДАМЕ ГРУЕВ МОЛЯ ВИ !!

Отговори
3 2
лимбо

лимбо

12.01.2022 | 17:30

не на македонците , а на ариецо - "Лев Толстой" прайте

Отговори
0 1
ТОТЮ

ТОТЮ

12.01.2022 | 15:52

НА УЛ."КРИВОЛАК" ТОЧНО СРЕЩУ ВХОДА НА ПАРКИНГА,В ЗОНАТА НА ДЕСНИЯ ЗАВОЙ/ДВИЖЕНИЕТО ТАМ Е ЕДНОПОСОЧНО/ ИМА РАЗМЕСТЕНИ ПАВЕТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.ТОВА РАЗМЕСТВАНЕ Е ОТ ВЕЧЕ 2-3 МЕСЕЦА И НЯМА ОПРАВЯНЕ.КМЕТА ДА ПРАТИ ХОРА ДА ВИДЯТ И ДА МУ ДОКЛАДВАТ,А СЛЕД ТОВА ДА СЕ ОПРАВЯТ НАЙ-СЕТНЕ.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?