Следвайте ни

Славчо Атанасов: Трябва да върнем доверието на пловдивчани в управлението

viber icon

В Пловдив беше наложен един порочен модел на управление, но ние трябва да върнем доверието на пловдивчани в управлението. Това каза за седмичното обзорно предаване „Метроном“ на Радио „Фокус“ Славчо Атанасов, кандидат за кмет от местната коалиция НФСБ и ВМРО. По думите му сегашната власт е наложила модел на пълна откъснатост на гражданите, никаква връзка с тях, нарушения при изпълнението на обществените поръчки и разпределянето на средствата. 

„Веднага трябва да се върне близкото до хората управление. Аз го наричам управление с човешко лице. Всеки ден кметът и районните кметове трябва да имат приемно време за гражданите. Трябва да се възродят Гражданките съвети към районните кметове, за да могат хората пряко да участват в управлението на Пловдив. Всичко това беше съсипано след моя мандат“, посочи Славчо Атанасов.

По думите му на второ място – спешно трябва да се решат сериозни инфраструктурни проблеми. Друго важно нещо е екологията, защото и в тази сфера проблемите са изключително големи. Сегашните паркове трябва да бъдат реновирани и да се изградят нови зелени площи. 

„Не на последно място, трябва да се обърне сериозно внимание на кварталите на Пловдив, защото там живеят над 90% от пловдивчани“, обясни той. Славчо Атанасов коментира още, че сегашното управление е направило и добри неща, но само в центъра на Пловдив. По думите му кварталите и вътрешнокварталните улици са в много лошо състояние. Недостатъчни са и детските заведения, добави той.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?