49
Следвайте ни

Славчо Атанасов: Добрата политика в интерес на пловдивчани изисква характер и мъжество, г-н Димитров

viber icon

По повод думите на кмета г-н Здравко Димитров, че „копието не вършело работа“, искам да му припомня, че прекалено наведената поза в политиката също не върши работа. Никой не уважава превития гръбнак. Затова добрата политика изисква характер и мъжество, г-н Димитров. За да може кметът да защити интересите на своите съграждани.

От времето, когато бяхте кмет на район „Западен“, с който мандат изключително се гордеете, Вие добре знаете какъв е административният ред. Без съдействието на големия кмет нищо не може да се направи. Аз почтено съм работил с Вас и каквото сте поискали за района, съм го направил в интерес на пловдивчани. И вие публично сте го заявявали.  

Преди онова копие имаше 27 много учтиви писма до г-н министъра Дянков с молба държавата да изпълни подписаните ангажименти към града ни. Защото Пловдив изпълни почтено и веднага своите задължения, като прие софийските бали с отпадъци и спести на държавата милиони от тежките глоби. Резултат обаче нямаше. Писмата се намират в архивите на общината, прочетете ги, г-н Димитров. Едва след тях идва копието.

Вие как бихте постъпили с един договор, подписан от Борисов и Дянков, който те не изпълниха с години и така ощетиха много сериозно града и нарушиха интересите на пловдивчани? В кабинета си сте поставили портрет на един човек, сякаш е повече от Левски, Ботев и Стамболов. Времената на култа към личността отдавна отминаха, а и вашата „икона” отдавна силно се клати. Историята тепърва ще се произнася за въпросната личност.

А точно Вие обявихте през 2019-а, когато станахте кмет: „Г-н Борисов, Пловдив е Ваш!“ Не, г-н Димитров, Пловдив е град на 8000 години, той е културна съкровищница и е на цялото човечество, не принадлежи на никой политик.

А що се отнася до това какво съм постигнал аз с копието и вие и вашият предшественик с наведените пози и раболепните погледи, вперени в ЛИДЕРА, видяхме каква я свършихте за 10 години, в които ГЕРБ имаше и изпълнителната, и  законодателната, и местната власт – стадион „Пловдив” се руши, стотиците декари военни имоти, които уж щяхте да актувате като общински, се превръщат в руини, Околовръстно шосе е все така тясно, неудобно и незавършено, няма го и вътрешният транспортен ринг.

За всичките тези 10 златни години на ГЕРБ не сте изградили повече нова инфраструктура, отколкото успях да направя аз в моя мандат. Това е истината. Другото са спекулации и скъпи недоразумения като Колодрума.    

Още от категорията

Виж всички

Коментари (31)

политически пиар

политически пиар

30.11.2021 | 23:01

КЛАСИКА

Отговори
1 0
Свидетел на целия преход

Свидетел на целия преход

29.11.2021 | 12:45

През годините на прехода,като се махнат Гарабед Томасян и Славчо Атанасов ,всички други кметове са срам за Пловдив.

Отговори
2 0
Ирина и Тодор Гочеви.

Ирина и Тодор Гочеви.

28.11.2021 | 15:21

Славчо беше пич.Жалко ,че сте оттегли от политиката. Като гледаме старите лапачи и новите аматьори.,според нас трябва да се върне в политиката.

Отговори
2 0
Китайската мъдрост на Поднебесната империя ,добре я познаваш,Славчо.

Китайската мъдрост на Поднебесната империя ,добре я познаваш,Славчо.

28.11.2021 | 00:10

Истината е най-добрата политика и ти Славчо спазваш неотклонно този политически завет на великия Конфуций.Преди много години с тебе сме изучавали световната философия.Помня,че имаше слабост към древногръцките и китайските философи .Пише ти Делян Стефанов от Казанлък.Гордея се ,че сме приятели.

Отговори
2 0
Твой учител по риторика.

Твой учител по риторика.

27.11.2021 | 11:04

Не е зле Славчо.Запазил си форма.Спазваш силата на логиката и неопровержимите аргументи в изявлението.Но Димитров, не може да ти е мерител .

Отговори
1 1
На зло куче, зъл прът.

На зло куче, зъл прът.

26.11.2021 | 11:58

Браво. Право куме в очи.

Отговори
3 0
Гергана

Гергана

25.11.2021 | 21:39

Хубаво сте му отговорили г-н Атанасов ,но този човек не е на Вашето ниво.

Отговори
2 1
д-р Щерев

д-р Щерев

25.11.2021 | 21:23

Току що ти четох изявлението Славчо.За Пловдив си оставаш номер едно.Поздравления.И се връщай в политиката.

Отговори
3 2
Ицо македонеца

Ицо македонеца

25.11.2021 | 18:38

Трепач бате Славе.Няма вече такива мъже в политиката.Гласувал съм винаги за теб.След като не се кандидатираш ,вече не гласувам.Няма за кого.

Отговори
3 3
Реалист

Реалист

25.11.2021 | 17:54

И Славчо направи грешки,но едно не може да му се отрече,имаше топки и бачкаше за хората.

Отговори
5 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?