Следвайте ни

Слънцето се отлага, вижте температурите в Пловдив днес

viber icon

Времето днес в Пловдив ще бъде предимно облачно. Скоростта на вятъра ще стигне 2.7 метра в секунда. В града не се очакват валежи от дъжд. Привечер леко ще се заоблачи, но не се очакват превалявания. Минималната температура ще е 17 градуса, а максималната - 30 градуса.

Времето в района на Пазарджик ще бъде предимно облачно, като максималната температура ще стигне 29 градуса. Не се очакват превалявания.

В Хасково облачността ще бъде променливо, максималната температура ще стигне 34 градуса. Не се очакват валежи.  В района на Смолян времето ще бъде облачно.

В Смолянско времето ще е променливо. Максималната температура няма да премине 24 градуса. Валежи не се очакват.

Облачността в утрешния  ден в Пловдив ще се разкъса, като в следобедните часове ще се появи повече слънце. Скоростта на вятъра ще се усили до 3.7 метра в секунда. Минималната температура ще падне до 16 градуса, а максималната 29 градуса. Превалявания не се очакват.

В Пазарджик времето ще е с променлива облачност, като максималната температура ще стигне 27 градуса. Ще остане сухо. В Хасково облачността ще бъде променлива, без валежи, като максималната температура ще стигне 31 градуса.

В Смолян облачността ще бъде променлива, без превалявания, а максималната температура няма да надхвърли 21 градуса. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ковидчо:

Ковидчо:

06.10.2020 | 10:57

Днес времето ще бъде предимно облачно, а привечер леко ще се... заоблачи. Евалла!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?