71

Скандалът се разгаря: Ето пловдивчанина, заради който „Мис България“ изгуби короната си СНИМКИ/ВИДЕО

Преди дни организаторите на конкурса „Мис България“ отнеха титлата на настоящата носителка на короната Елизабет Кравец. В медийното пространство се завъртя версията, че красивата победителка е зарязала задълженията си като носителка на титлата, за да бъде с гаджето си – пловдивчаина Атанас Пелтеков, и да се снима в негови видеа и реклами. Дори се появиха твърдения, че лично той бил против тя да се изявява като миска, което попречило на ангажиментите й във връзка със спечелената корона.

Елизабет Кравец се снима в рекламни видеа на пловдивчанина

 

Бърза проверка в мрежата показа, че младежът, грабнал сърцето на низвергнатата хубавица, е известен сред младите у нас инфлуенсър, влогър и създател на видеосъдържание. 

Познат е сред почитателите си и с псевдонима Hyper Kong.

Неговите видеа се гледат от хиляди потребители,  а самият той има общо над 350 000 последователи в интернет.

Обявената за Мис България 2023 г. и после изгубила титлата за най-красива българка Елизабет Кравец се залюби с инфлуенсъра Атанас Пелтеков в края на миналата година. Преди това сърцето на хубавицата беше свободно, а младежът имаше друга изгора, с която се е разделил. 

Освен че се занимава професионално със създаване на видео съдържание, за него е известно, че 

той има собствена марка дрехи, 

която набира голяма популярност сред младежите у нас. Той усилено я рекламира в забавните си видеа и явно това се харесва на младата му публика. Факт е, че Пелтеков има солидни финансови възможности. Той живее в голяма къща с всички удобства в Пловдив. А гаражът му е пълен с автомобили на стойност няколко милиона лева.

Инлуенсърът явно е фен на скъпите коли, но и на домашните любимци

Припомняме, че Елизабет Кравец бе най-коментираната участничка в конкурса още преди финала му, тъй като според някои тя няма право да участва на „Мис България“, предвид смесения й произход. По-гневните й критици дори твърдят, че тя е избрана за победителка именно заради смесения й произход. Тя е родена в Израел, но от десетилетие живее у нас . Самата Елизабет се определя като българка и варненка, тъй като целия си съзнателен живот е прекарала у нас.

Когато стана факт връзката й с Атанас Пелтеков, миската беше ученичка в 12-и клас и смяташе да следва журналистика, защото искала да е водеща на светско предаване по телевизията. 

 Ето и едно от забавните видеа на Пелтеков:

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?