Следвайте ни

Силният вятър бутна комин в Кючука, по чудо няма пострадали

viber icon

Комин падна на тротоар в пловдивския квартал "Кючук Париж" заради силния вятър, научи "Марица". Граждани подали сигнал, че на ул. "Крушево" 2 коминното тяло се срутило. По чудо в този момент не е преминавал никой. Мястото е оградено с полицейска лента, за да може пешеходците да имат едно наум и да заобикалят. 

Пловдивчанин е изразил възмущението в социалните мрежи. Според него е възможно парчета от комин или частни от керемиди да се озоват и на пътното платно. По думите му обезопасяването трябва да е на по-високо ниво. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ттт

ттт

17.03.2021 | 10:34

Другарят - буден гражданин, дето е възмутен и иска "по-високо ниво" - да каже как да стане!! Кусури всички можем да търсим, да мърморим и акъл да даваме - еша си нямаме!!

Отговори
0 1
Иванов

Иванов

17.03.2021 | 01:32

И как не ви е срам бе майни, да върнете старото турско име на квартала и да си го ползвате с мерак, какво е това кючюк бе хора, нормални ли сте, кварталът няма нищо общо с Париж, това е един постоянно обезобразяван квартал, вижте само какво направиха със събота пазара, нафрашкаха го със всякакъв вид магазини за да не могат двама да се разминат пред сергиите с плодове и зеленчуци. Умни сме сме, много сме умни и промяна няма да видим никога. важното е сега да изберем отново Бойчето и Спаско, щото сме щастливи с тях.

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?