Следвайте ни

Сигнал до "Марица": Зейнали шахти в парк, могат да се наранят деца СНИМКИ

viber icon

Зейнали шахти, които могат да се окажат причина за инцидент, притесниха пловдивчанин. В писмо до „Марица“ Ивайло посочва, че в Парка на репресираните в квартал „Тракия“ има счупени или изцяло премахнати капаци. Съвсем наблизо се намира училище „Черноризец Храбър“, а на няколко метра от дупките – детска площадка. 

„Притеснението идва от факта, че наблизо постоянно минават малки деца. Знаем, че те внимават много, гонят се, играят си и така може да стане беля. Някое дете да пропадне в шахтата без капак, да си счупи крак или някакви подобни неприятни инциденти. Апелирам да се вземат конкретни мерки“, призова пловдивчанинът. 

Явно проблемът не е забелязан само от него, тъй като в социалните мрежи сигнализират и други жители на „Тракия“. 

„Марица“ се свърза с районния кмет Костадин Димитров, който заяви, че веднага отива на място и ще предприеме бързи мерки за решаване на проблема. 

снимки: Фейсбук

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Жител  на  ,,Тракия,,

Жител на ,,Тракия,,

30.03.2021 | 12:40

Това което е снимано е нищо в сравнение с дупките които изкопаха уж за засаждане на дървета ,,Паркстрой,,. От близо един месец вече зеят и не се знае някой ще засади ли поне едно дръвче в тях или не.

Отговори
1 0
Тези  деца

Тези деца

30.03.2021 | 12:30

Не са ли под надзора на родители, учители и бавачки?

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?