Следвайте ни

Сигнал до „Марица“: Зейнала дупка до Сточна гара дебне за жертви СНИМКИ

viber icon

Опасна дупка с диаметър около един метър е зейнала на ул. „Арх. Петър Богдан“ до Сточна гара в Пловдив. За това сигнализира читателят на „Марица“ Ники Димов. 

Той твърди, че дупката на паважа е точно преди пешеходния прелез, расте с всеки изминал ден и създава предпоставки за катастрофи. Шофьорите се изчакват, за да се разминат по улицата и да избегнат падането в ямата. „В основата е насипан трошен камък, но има нужда да се наредят павета, защото скоро някой може да си изкриви дори и джантата“, алармира той. 

Само преди седмица бе запушена дупката на кръстовището на ул. „Скопие“  с ул. „Братя Бъкстон“. Сега читателят ни се надява отново на бърза реакция. Той е адресирал сигнала си също до кмета на Пловдив, районния кмет и омбудсмана на града под тепетата. 

Снимките са от подателя на сигнала Ники Димов

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Лимбо

Лимбо

07.03.2021 | 15:06

Най е добре да се назначат стотина фотографи - да снимат и лепат своевременно снимките за предупреждение на шопоткащите в района шафьори.

Отговори
2 0
Лимбо

Лимбо

07.03.2021 | 15:11

А тоже и още неколко юристи , ако се обърне некой в съда - да представи неопровержими видеодоказателства , щото невинни до доказване противното е.

Отговори
2 0
Абе

Абе

07.03.2021 | 13:16

Тия шофьори нямат ли очи да гледат къде има дупки. Или някои карат наинат през дупката.

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?