1939
Следвайте ни

Сигнал до "Марица": Ученици заринаха кооперация с фасове и бутилки, наказани няма ВИДЕО

viber icon

Ученици превърнаха двор и вход на кооперация в центъра на Пловдив в тоалетна, пушалня и закусвалня. За това сигнализира до "Марица" пловдивчанката Теодора Теодорова, която живее точно срещу СОУ "Патриарх Евтимий" на ул. "Иван Вазов" в града под тепетата. Проблемът датира от една година. 

"Ежедневно под прозорците ми пушат десетки ученици на въпросното училище. В топлите дни е невъзможно да си отворим прозорците от талазите тютюнев дим.  Като гражданин и родител иска да изкажа възмущението си от бездействието на цялото ръководство и персонал на въпросното училище. В правилника, публикуван на сайта на въпросното училище ясно е записано, че подлежат на санкции ученици, които употребяват тютюн или тютюневи изделия. Въпросът ми към директора и цялото ръководство е, има ли поне един санкциониран - кога и как, а ако няма - ЗАЩО?", пита Теодора. 

Година по-късно все още няма отговор на въпросите ѝ. "Настоявам служителите, които не изпълняват задълженията си и не осигуряват контрол по спазването на училищния правилник да бъдат санкционирани!
През междучасията е просто мъгла от тютюнев дим по цялата улица! 
Настоявам през междучасията да има дежурни учители, които да следят за спазването на правилника и да санкционират нарушителите пред двете заведения в близост! Освен това дворът и входът на кооперациятя ни е превърнат в тоалетна, пушалня и закусвалня на невъзпитаните ви безконтролни ученици. Заринати сме от фасове, опаковки, кенчета и бутилки", пише в сигнала си пловдивчанката, за която ситуацията е нетърпима. 

Теодора е изпратила и кратко видео, на което се вижда какви следи оставят след учениците. 


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?