Следвайте ни

Ще има ли вода за Пловдив от каскада "Въча"? 5 министерства обсъждат проекта

viber icon

Експертен съвет за предпроектното проучване по проекта за водоснабдяване на Пловдив от каскада Доспат—Въча се провежда днес от 10:00 часа в Областна администрация.

В съвета ще вземат участие представители на 30 институции, сред които пет министерства и техните регионални структури, „НЕК“ ЕАД, както и засегнатите общини.

За да има пълна обективност и прозрачност Експертният съвет се предава онлайн на сайта на Областна администрация и страницата във фейсбук, а след него ще бъде дадена пресконференция.

Очаквайте подробности!

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Пловдивчани

Пловдивчани

10.02.2021 | 12:13

ИСКАМЕ ХУБАВА ВОДА, ПОЧЕРПЕТЕ БОЙКО БОРИСОВ С ПЛОВДИВСКА ОТ ЧЕШМИТЕ, И.... НЯМА ДА ИСКА ПОВЕЧЕ. ОБЕДЕНЕТЕ СЕ ВСИЧКИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ПЛОВДИВЧАНИ.

Отговори
2 0
Дааааа

Дааааа

10.02.2021 | 10:31

Ще има ама друг път. Вече година и половина все още са на етап обсъждане и срещи. Гепирастията така действа - със смес от прах и обещания.

Отговори
5 0
То убуу...

То убуу...

10.02.2021 | 10:50

Ма как ще се премахнат плаващите къщи, хотелите и къщите за гости около язовира? Щот не са на случайни люде! А отпадните води на Девин и всички села във водосборния басейн на Въча де отиват?!? Таз работа е обречена още в зародиш.

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?