46
Следвайте ни

Шопинг манията не стихва, пловдивчани на лов за промоции СНИМКИ

viber icon

Шопинг манията след коледните и новогодишни празници не стихва, видя репортер на "Марица". Търговската зона в ЖР "Тракия" до Метро е пълна с автомобили и хора. Опашки пък се извиват пред тест зоните за ковид в моловете. 

И след празниците шопинг манията не стихва. Много пловдивчани избраха днес да пазаруват за себе си и близки. Някои разказаха, че купуват закъснели подаръци. Други пък се готвят за поредицата от нови празници през януари. Този месец е месецът с най-много празнуващи именици. Скоро е Йордановден, Ивановден и Атанасовден. 

Бърза обиколка из магазините в моловете сочи, че много от търговците вече са свалили цените на някои от стоките след голямото пазаруване за Коледа и Нова година. 

Междувременно пролетните температури в предпоследния почивен ден пълнят парковете на Пловдив. Пловдивчани, които решиха да останат в града за Нова година, се възползват от хубавото време и излязоха на разходка. Други пък избраха да спортуват. 

Пред парк "Лаута" на паркинга вече няма свободни места от колите на посетители. Алеите и площадките за игри се пълнят с деца, спортуващи и пенсионери, видя "Марица".

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?