49

Шофьорка помете младеж с тротинетка в Пловдив, той я успокои във фейсбук

Шофьорка блъсна пловдивчанин с тротинетка на пешеходна пътека на бул. "Шести септември" в града под тепетата. Потърпевшият разказа за случката от тази сутрин от първо лице в социалните мрежи. Той обяснява, че е слязъм от тротинетката и я тикал докато пресича, както е по правило. 

"Блъсна ме черна кола "Киа".  Имаше две спрели коли. Аз бутах тротинетката и след като минах едната кола, продължавах да пресичам. Стигнах срещу въпросният автомобил и шофьорката тръгна срещу мен. Докато не се качих на капака на колата, тя не ме видя. След това спря рязко", разказва блъснатият.

Той е огорчен от факта, че много хора са подминали и въобще не са проявили желание да помогнат. Шофьорката слязла притеснена, а пловдивчанинът обяснил, че само кракът му е натъртен. "Нищо ми няма. Просто искам да знае, ако е в групата, че съм добре и да не се тревожи", обърна се той към шофьорката в социалните мрежи. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Много сган, много нещо......

Много сган, много нещо......

12.07.2022 | 22:54

Тъ*п*а*к!!!? Седнал да я успокоява овцата! Ами ако беше го отрепала?! Много, много м*а*л*оу*м*н*и*ци на квадратен метър вече в Пловдив. С*е*л*и*н*д*ж*ъ*р*ит*е от Хюстън са вече препълнили града....

Отговори
2 4
Някой

Някой

12.07.2022 | 19:38

Ще прави каквото е решил.Един път без скандали и веднага недоволни.Браво на момчето.

Отговори
11 1
Марина

Марина

12.07.2022 | 18:00

И ще успокоява на всичкото отгоре, тя сляпа ли е, ми ако беше на косъм от смъртта пак ли щеше да я успокоява, значи и да го убият, да е спокойна тя

Отговори
9 6

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?