44

Шофьор първи скочил в шахтата в "Тракия", за да извади 6-годишното дете

Шофьор, станал свидетел на инцидента, първи скочил да помага на 6-годишното дете, което падна в необезопасена шахта в "Тракия". Малчуганът изживя истински кошмар вчера следобед, на метри от районното кметство. 

Шахтата била дълбока над два метра. Към момента е оградена с лента, камъни и клони.

„Най-важното в случая е да кажем, че детето е добре и няма тежки наранявания. Екипите на пожарната, полицията и Спешна помощ са реагирали веднага и са оказали помощ на момченцето и майката. Още днес шахтата, ще бъде обезопасена", заяви кметът на „Тракия" Георги Гатев по Нова.

„Когато дойдох, в шахтата имаше човек  и помагаше на детето, което е със СОП. Най-важното е, че се отърва само с уплаха”, разказа очевидецът и ръководител на доброволно формирование "Мейдей" Красимир Каракашев. По думите му, случката е показала за пореден път, че всеки може да бъде Човек. 

Оцени новината

Оцени новината
4.6/5 от 12 оценки
4.6/5 от 12 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Със снимки пред гишето за данъци не става

Със снимки пред гишето за данъци не става

13.02.2024 | 12:45

Кметът и зам. кметът на Тракия да излизат от кабинетите и да обикалят района. Време е да се научат да управляват. Коцето им остави добре подреден район и обучен екип.

Отговори
3 1
б.о.клу.ците във власта

б.о.клу.ците във власта

13.02.2024 | 10:04

да ви е.б.а майката тъ.па подлудихте ни от тъпотиите си и от немарливостта си... ако съм родител на това дете като взема калашника и ще ви наредя всиките на ред ако ще да лежа....то някой трябва да ви сложи на място...

Отговори
8 2
държавност

държавност

13.02.2024 | 09:52

Цялата ни държава е такава! Районният кмет на "Тракия", сега е кмет на Пловдив. Виновни няма! Който оцелее - оцелее! Управляват ни МартинБожановци и ГеоргиСемерджиевци! А прокуратурата им слугува!

Отговори
14 2
монк

монк

13.02.2024 | 09:26

СОП ?

Отговори
3 6
Стоичков

Стоичков

13.02.2024 | 10:43

Само това ли измисли? Специални образователни потребности,да не се чудиш следващия път.

Отговори
0 3

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?