Следвайте ни

Шестокласник преживя кошмар в градския транспорт в Пловдив

viber icon

Ученик от Пловдив преживя истински кошмар, докато пътува с автобус от градския транспорт за училище. 

Ужасената му майка сподели в социалните мрежи случката, станала в четвъртък, за да предупреди останалите родители и да изкаже мнението си за българската действителност. 

"Големият ни син е в шести клас. Пътувайки в автобуса към училище, в посока Главната, на спирката на  Панаира по-голямо момче му отмъква смарт часовника и слиза. И не това ми е болката. В крайна сметка детето ни е унизено, но е вкъщи, здраво и цяло. Боли ме, защото другите деца около сина ни са се смеели на безсилието му! Шофьорът и кондукторката пък едва ли са разбрали какво е станало. Считате ли за нормално някой да се срамува да вика, че е ограбен? И въобще не става дума за това дали е скъпа или евтина вещта! Има лична неприкосновеност. Поне трябва да има де", разказва възмутената майка. 

Тя е изпаднала в потрес и се чуди какво поколение расте и как то се възпитава. 

"Ще му купя нов часовник, но не това е проблемът", заявява още тя. 

Публикацията в социалните мрежи предизвика широка дискусия за възпитанието, за това трябва ли да купуваме скъпи вещи на децата ни, както и за отношението към парите. 

"Ужасно пошло общество, в което живеем всички и в което кротките, добри и възпитани деца страдат много!", изразява мнението си друга майка. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Sonia

Sonia

18.10.2020 | 13:28

Има ли камери в автобуса?

Отговори
1 0
Вяра

Вяра

18.10.2020 | 11:56

Абсолютно нагло и неуко , невъзпитано поколение расте, жалба ни майка!

Отговори
4 0
Затова

Затова

18.10.2020 | 11:28

Умните, кротките и възпитани български деца ще учат в чужбина и няма да се връщат за да учат бойни изкуства.

Отговори
5 0
Жалко и грозно

Жалко и грозно

18.10.2020 | 08:02

Значи майката и момчето са виновни, така ли мислите? Колко жалко общество? Къде са родителите на крадеца? Другите деца, които са се смяли, нямат ли родители?

Отговори
10 2
Ами  каква

Ами каква

17.10.2020 | 19:38

Е тази майка. Не е научила сина си в такива случаи да извика -помощ, полиция. Ако тогава няма реакция и аз ще се възмущавам от обществото.Запищете го да учи бойни изкуства!

Отговори
9 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?