Следвайте ни

Шест Миникупъра рекламират Пловдив 2019

viber icon

Шест Миникупъра ще кръстосват Пловдив през цялата 2019 г., докато градът е Европейска столица на културата. Луксозните автомобили ще возят участници и организатори на събития. Ще бъдат на разположение и на журналистите, които отразяват културните събития, обеща Кирил Велчев.

Брандираните с логото на „Пловдив 2019“ коли са предоставени от вносителя „БМВ Груп“ по партньорски договор с общинската фондация. Фотосесии с Миникупърите ще бъдат заснети утре в Стария град, а във вторник кампанията ще бъде представена официално в Капана.

Бизнесът проявява изключителен интерес към Европейската столица на културата, подчерта изпълнителният директор Кирил Велчев. Фондацията е в преговори за сключване на договори за спонсорство с „Пълмед“, „Рефан“ и „Каменица“. EVN също ще бъде спонсор и ще подпомогне финансово инициативата.

Ангелина Димитрова

Ангелина Димитрова

Редактор - marica.bg

Ангелина Димитрова е завършила Българска филология, има магистратура по Публична администрация и специализация по Журналистика. Била е съдебен репортер и редактор в "24 часа“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?