Следвайте ни

Шефът на пловдивската полиция: Оставяме абитуриентите да се забавляват и не ги притесняваме излишно

viber icon

През последната нощ акция на полиция, РЗИ и БАБХ се осъществи на територията на три нощни клуба и дискотеки, в които се забавляват абитуриенти – “Бушидо“, „Сикретс“ и „Планет клуб“. Няма санкционирани абитуриенти, но в единия клуб запълненият капацитет е бил над 50 %, което противоречи на наложените разпоредби от Министерство на здравеопазването. Съвместната акция внесе смут сред изпадналите в еуфория абитуриенти, макар и без основание. 

Директорът на пловдивската полиция старши комисар Йордан Рогачев коментира за "Марица", че абитуриентите няма да бъдат притеснявани излишно. „Оставяме ги да се забавляват и да празнуват. Ще следим стриктно тези зрелостници, които излизат от прозорците на автомобилите и викат. Във всяко заведение с празнуващи абитуриенти има осигурено полицейско присъствие, но съм казал на полицаите само да предупреждават, ако има нещо. Със сигурност няма да има вече като снощните проверки по време на баловете“, каза Рогачев, но предупреди, че от следвата седмица отново продължават изненадващите проверки по пловдивските нощни клубове и дискотеки. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Неведоми са пътищата господни

Неведоми са пътищата господни

27.06.2020 | 06:44

Явно шефът на пловдивската полиция е от село и не се страхува, че К 19 няма да порази родителите му

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?