Следвайте ни

Шефът на пловдивската полиция с трогателни думи за починал колега

viber icon

Директорът на пловдивската полиция старши комисар Йордан Рогачев изказа съболезнования на семейството и колегите на починалия заместник-шеф на ОД МВР в Пазарджик комисар Светослав Телбизов. Двамата имат 6 години общ професионален път. Ето думите на Рогачев:

"Напусна ни един достоен човек и професионалист. Изказвам съболезнования към близките и колегите на зам. директора Светослав Телбизов. Всички ние сме смъртни. Единствено безсмъртни са онези човешки дела, които съзиждат един живот и му придават смисъл. Дълбок поклон пред светлата му памет. За мен той беше успешен ръководител, колега, и приятел!"

Светослав Телбизов издъхна на 11 август  в "Пирогов" след като не успя да се пребори с коронавирусна инфекция. Той страдаше от няколко съпътстващи заболявания, чието усложняване доведе и до фаталния край.  Близки и колеги ще го изпратят на 19 август. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

БАААУ

БАААУ

15.08.2020 | 09:52

БОГ ДА ГО ПРОСТИ АМА ЩОМ ГЕШЕВ ГО ЖАЛИ ЩЕ ЗАМЪЛЧИМ...... ЩЕШЕ ДА Е ДОБРЕ ДА КОПАМЕ ДНЕСКА ГЕШЕВ....

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?