46

Шефът на "Общинска охрана" пред "Марица": Пишем наред! Няма значение дали нарушителят е от Пловдив

Пишем наред. Няма значение дали нарушителят е от Пловдив, Пазарджик, Смолян или друг град. Няма избирателност, вършим си работата. По-добре да се ядосват, че си я вършим, отколкото да се радват, че не я вършим. Това коментира пред "Марица" шефът на "Общинска охрана" в Пловдив Димитър Палашев по повод обвиненията на шофьор от Смолян, че глоби се лепят само на "пришълци". 

"Няма доволни от нашата работа. Едните недоволстват, че ги глобяваме, другите, че не глобяваме конкретни нарушители. Всяка сутрин на оперативка повтарям на служителите едно и също - глобяват се всички нарушители наред", посочи той. 

По повод конкретния казус, Палашев посочи, че служителите получили сигнал за неправилно паркиране на ул. "Царевец". Оттам отишли на ул. "Гергана", където видяли, че смолянският шофьор е спрял на тротоара. "Имало е общо три коли. Служителите залепили стикер на неговата и на още една, а собственичката на третата кола, като видяла какво се случва, се качила и потеглила. Нашите служители правят снимки, от които е видно, че в момента на глобяване е имало само три коли, а не както твърди подателят на сигнала - повече от 10", коментира шефът на "Общинска охрана" в Пловдив. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Смолянският бек изяде дървото

Смолянският бек изяде дървото

05.12.2022 | 12:49

Който е прегрешил,си плаща

Отговори
3 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?