Ще изглежда ли по-добре Старият град с отделно кметство?

Петя Сейменова, 24 г., педагог

Мисля, че ще бъде добре, ако се управлява от отделно кметство. Тогава може би ще се полагат повече грижи за къщите и чистотата. Не го посещавам често, но лятото ми се стори добре поддържана тази част на града.

Мария Сейменова, 27 г., учител

Когато се съсредоточат усилията и работата върху едно-единствено нещо, тогава и резултатите са добри. Така че, ако има отделно кметство за Стария град, ще има повече грижа за него. Много са нещата, които още може да бъдат направени за него.

Ралица Гегова, 18 г., ученичка

На места е лошо поддържан. Виждат се много изоставени къщи. Всичко това прави лошо впечатление на туристите. Така че идеята за отделно кметство, което да работи само по проблемите на Стария град, е добър вариант.

Малина Добрева, 75 г., пенсионерка

Горе-долу тази част на града изглежда добре. Но все още има много изоставени и разрушени къщи. Трябва да се направи отделно кметство, за да се мисли в посока за облагородяването. А и ще има повече пари за Стария град.

Петра Пашева, 74 г., пенсионерка

Има още много неща, които трябва да се направят в Стария град, за да не се срамим пред туристите. С отделно кметство ще могат да се погрижат по-добре за чистотата в архитектурния паметник. И за реставрация на къщите. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?