49

Шампионката Виктория Радева с почетен знак и парична награда

Европейската шампионка по шахмат Виктория Радева се удостоява с отличието “Почетен знак на Пловдив” и дарение от 1000 лева от бюджета на община Пловдив.

Решението беше взето на днешната сесия по предложение на група съветници начело с шефа на местния парламент Атанас Узунов.

Гошо Къчков  от ГЕРБ предложи на сесията  на Виктория да се даде и паричната награда. Предложението беше подкрепено от 47 съветници.  Арх. Костадин Палазов от БСП гласува против ,Борислав Матеев от ПП - ДБ се въздържа.


Снимки от Наташа Манева

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
русофил

русофил

07.12.2023 | 14:43

Да бяхте и платили поне парите за следващото и участие в турнир.Сигурно са по-малко от командировачните Ви за месец.Но какво да искаш от случайни селяндури.

Отговори
6 1
Анелия

Анелия

07.12.2023 | 14:17

Как ви се откъсна от сърцето тая Огромна сума ?! Не ви ли е срам, уважаеми съветници? Имате ли някаква минимална представа в друга нормална държава какво биха дали на едно уникално дете, прославило града им в Европа? Г-н Узунов, дали Виктория заслужава един-два хонорара за главен съдия в т.н. футболна Българска лига, прогизнала от корупция? Капацитет на Вики за две полувремена ли е? По-добре нищо да не бяхте дали! Пфу!

Отговори
6 1
Данчо бирника

Данчо бирника

07.12.2023 | 13:45

Спокойно, няма да са 1000 лв.-ще сложим данък! И ще останат 900!!! А с почетния знак ще може да чука орехи,бадеми и други!

Отговори
5 1
Мария К.

Мария К.

07.12.2023 | 13:37

Прочетох статията първия път радостна, след което -нещо ме озадачи.Прочетох втори път-помислих,че съм пропуснала една нула.Прочетох трети път-и с епочувствах -омерзостена! Това лъчезарно момиче,донесло слава не само на нашият древен град,но и на цяла България-бе унизена! Неуважаеми общински съветници/вие не сте господа/-по-добре би било нищо да не правите!За стадионите дадохте и окрадохте милиони! Аз ако бях на тази девойка -щях да откажа да присъствам на това унижение!

Отговори
5 1
Срам

Срам

07.12.2023 | 10:42

Това сериозно ли,вие нормални ли сте? Не ви ли е срам, ама поне малко да ви е срам???1000 лева!!? Срамота! Вие,ние заради такива като вас,не заслужавате нищо!!!А ДАЖЕ И ЕДИН ПАРАЗИТ ГЛАСУВАЛ ПРОТИВ!??!

Отговори
9 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?