Следвайте ни

Шах, табла и "Не се сърди, човече" на Младежкия хълм СНИМКИ

viber icon

Маси за игра на шах, табла и „Не се сърди човече“ вече са част от пространството до детската площадка на Младежкия хълм. Общо 12 нови пейки са монтирани в парковата зона и по алеята към върха на тепето. Поставени са и кошчета за отпадъци. 

Проектът "За по-красив и чист Пловдив" на Лайънс клуб „Евридика“  е осъществен с подкрепата на LCI, Лайънс клуб „Пловдив“, Община Пловдив, районите „Централен“ и „Южен“, ОП „Градини и паркове“ и дарители.

Пълната подкрепа на Община Пловдив за всяка гражданска инициатива, която допринася за по-чиста, красива и здравословна градска среда заяви заместник-кметът по екология, здравеопазване и социална политика Анести Тимчев пред десетките пловдивчани, които се събраха, за да отбележат успешното изпълнение на проекта.

„С тази наша инициатива искаме да помогнем, така че многобройните посетители на Младежкия хълм да почиват още по-пълноценно. Предвиждаме да организираме и много забавни игри за децата“, заяви президентът на „Евридика“ Петя Димитрова. 

„Пловдив ще става все по-хубав, ако освен усилията на общината многократно се умножат и хората като вас, които лично допринасят  за добри каузи“, подчерта Анести Тимчев. Той изрази дълбокото си уважение към всички, които отделят внимание и време, за да направят нещо за другите. 

На събитието присъстваха също заместник-кметът на район „Южен“ Атанаска Тунтова и заместник-директорът на ОП „Градини и паркове“ инж. Георги Николаев. 

Освен на шах, табла и „Не се сърди човече“ деца и възрастни скачаха на въже, играха на ластик и федербал.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Гражданин

Гражданин

08.07.2021 | 16:26

През нощта точно на това място около пейките е пълна тъмница. Има лампи, но не работят или светят едвам едвам..

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?