1553
Следвайте ни

Сглобяват откритата сцена за посрещането на 2022 г.

viber icon

Работници запретнаха ръкави и вече сглобяват откритата сцена за тържеството по изпращането на 2021-ва година и посрещането на 2022 г. Тя ще бъде на площад "Стефан Стамболов" пред сградата на Общината. На нея се очаква да излязат много известни участници.  

От 22 ч. ще свирят култовите "Керана и космонавтите", от 22:45 ч. ще чуете класиките на "Диана Експрес", от 23:35 ч. Фолклорен ансамбъл "Тракия" ще весели с танците си. Точно в 23:50 ч. ще проследим директното излъчване на новогодишното обръщение на Президента на Република България. А в 00:05 ч. с нови сили ще играем хоро с ансамбъл "Тракия". От 00:30 ч. ще пее любимката на младежите Дара. Водещ на концерта ще е Деян Славчев - Део.

Междувременно кметът на Пловдив Здравко Димитров отменя зарята в новогодишната нощ. По този начин градът под тепетата ще подкрепи инициативата на фондация "Четири лапи", към която се присъединяват някои от общините в страната, включително и Столична.

Здравко Димитров апелира гражданите да не използват или поне да ограничат използването на пиротехника и фойерверки в честванията на Нова година. Гърмежите стресират четириногите, коментираха природозащитници.

Снимки от Наташа Манева

 

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?