Следвайте ни

Серенада в "Смирненски"! Ето как реагираха съседите СНИМКИ

viber icon

Изключително емоционално реагираха жителите на квартал „Христо Смирненски“ на неочаквана серенада под прозорците на блоковете им тази седмица. Екипът на предаването „Ася в страната на талантите“ проведе второ събитие от поредицата „Серенада-Изненада“, което е по проект от Културния календар на Община Пловдив.

В първата част беше отделено време за поп музика, за любими  български и световни хитове. Тук се включиха младите таланти Ива Димова, Иван Назлъмов, Константин Велев, изпълнители от Музикален център Мюзик Арт, както и пеещият полицай Любен Петров.

Втората част на серенадата беше за любителите на народната музика, а в междублоковото пространство на улиците „Юндола“, „Чемшир“, „Орфей“ и „Дивна“ засвириха музикантите на Конушенски народен оркестър, с ръководител Никола Илиев.  С тях беше и народната певица Таня Досева.

Водещата Ася Антонова отбеляза, че хорото в район Западен се изви по-дълго и по-голямо, отколкото в район Централен. Вследствие на което веселието стана още по-голямо, развя се и българското знаме.

Вълнуващата вечерна серенада ще бъде излъчена в началото на май по Пловдивска обществена телевизия. А екипът на предаването „Ася в страната на талантите“ вече избира междублоково пространство в друг квартал на Пловдив, за да реализира поредната „Серенада-Изненада“.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ОТ КВАРТАЛА

ОТ КВАРТАЛА

27.04.2019 | 15:11

ДОБРЕ ЧЕ ОЩЕ ИМАТЕ ЗЕЛЕНО ПРОСТРАНСТВО ДА ХОРО, НО СКОРО КМЕТА И ТАМ БЛОК. ЩЕ ПОСТРОИ

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?