Следвайте ни

„Серенада-изненада“ очаква жителите на пловдивски квартал

През април към „добросъседство“ чрез концерт-серенада ще бъдат приканени хората от кв. „Христо Смирненски“

viber icon

„Серенада-изненада“  се нарича събитието, което подготвя екипът на предаването „Ася в страната на талантите“, от Пловдивска Обществена телевизия, в романтичния месец април.

На 17 април 2019 г., сряда, (в случай на лошо време – 18 април), от 19.00 часа, изненадата, под формата на концерт-серенада, ще бъде сътворена в един от пловдивските квартали. 

През месец март първата серенада беше отправена като дар към жителите на район "Централен", в междублоковото пространство на ул. „Капитан Райчо“.

През април, към „добросъседство“ ще бъдат приканени хората от квартал „Христо Смирненски“, район Западен. Идеята е да се възвърнат добрите традиции на общуване в квартала и то по много приятен начин – чрез устройване на серенада под прозорците на блоковете. Защото, да сме съседи е нещо повече от това да сме врата до врата с някого, да делим разноски по входа на блоковото пространство, или да се разминаваме безмълвно в коридора... Съседът е повече от роднината, това е всеизвестен факт!

Но дали общуваме помежду си? Не се ли затворихме много зад вратите на апартаментите си, в последно време... Не се ли отчуждихме...

Форматът „Серенада“  създава една непринудена атмосфера, в която всеки може да се почувства приятно, да изживее хубави емоции с хората от блока и с участниците в събитието.

Във второто издание на „Серенада-изненада“ са поканени талантливи и обичани изпълнители – Конушенски народен оркестър, с ръководител Никола Илиев, народната певица Таня Досева, пеещият полицай Любен Петров, поп изпълнителката Vessi Jay; Фолклорен танцов клуб „2/4“ и други.

Водещ на романтичната вечер е Ася Антонова, а събитието се заснема и излъчва по Пловдивска Обществена телевизия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?