49
Следвайте ни

Семейство под карантина без вода от 9 дни в "Кършияка"

viber icon

Четиричленно семейство от пловдивския квартал "Кършияка" стои 9 дни без вода. Всички са поставени под карантина заради болен от коронавирус. Заради ситуацията дори не могат да излязат и да си купят вода от магазина. За куриозната ситуация разказа пред "Марица" Венци. Той живее в апартамент на бул. "Дунав" със жена си, детето им и възрастната му майка. Твърди, че проблемът с водата е за 30 семейства от два входа - на бул. "Дунав" 40 и 42.

"Миналия петък копаха нещо. И нямаме вода. Започнах да звъня на телефона. Няколко дни само обещания. Накрая в средата на седмицата дойде екип, смениха някакъв остарял кран. Но водата отново не потече. Пак започнахме да звъни. И вече 9-и ден 30 семейства от два входа стом без вода", разказа Венци.

"4 души живеем заедно. Не може да се изперем, не може да се измием. Нали всичко трябва да е стерилно, под карантина сме, а то няма вода. Ще вземе да се заразим всички тук. Абсурдно е!", коментира още пловдивчанинът.

Венци посочи, че за всички 9 дни водата е идвала епизодично, за няколко минути, и то с ниско налягане. Той се надява съвсем скоро проблемът да бъде решен.

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?