Следвайте ни

Съветниците на ГЕРБ се чудят за бюджета, съветват се с кмета ВИДЕО

viber icon

Съветниците от ГЕРБ в местния парламент на Пловдив поискаха 5 минути почивка за консултация с кмета Здравко Димитров. Тя бе поискана от председателя на групата Йордан Илиев.  

Поводът за разговора с кмета е бюджетната прогноза, която администрацията предлага за гласуване за втори път. На предишната сесия проектът за бюджета до 2023 г. беше изтеглен от Димитров без да се обсъжда. Според прогнозата дълговете на Община Пловдив ще се увеличат от 35 млн. на 115 млн. лв. В проекта се залагат нови кредити за ключовите проекти до 120 млн. Лв.

От групата на ГЕРБ казаха пред репортер на "Мариц", че предложението ще се подкрепи, но трябва да уточнят детайлите.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Зле ми е

Зле ми е

07.10.2020 | 10:39

Гледайки гербавите калинки - зле ми става, че от такива зависи финансовото дередже на града! Бивш общ работник от Ален мак, секретарка, бивш разносвач на хляб, неграмотник с купена диплома за несъществуваща специалност в селскостопанския институт, друг - едва изкретал средно образование... но всичките - верни на партията! А ЗД не обсъжда предварително с демократите - критикували го и за това са наказани. Сякаш му е бащиния и ги кани у дома си на гости? Резил след резила.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?