Следвайте ни

Съседът на Бонева: Лъже, че няма ключ за вратата! Виждат я да си минава през нея

viber icon

След като "Марица" ви представи гледната точка на майката на певицата Веси Бонева - Венета, във връзка с разправиите с нейния съсед, потърсихме за коментар и ответната страна - Илия Елкин. 

На твърденията на Венета, че поставена желязна врата блокира достъпа до дома й и че ежедневно от година насам ѝ се налага да влиза със стълба през прозореца, той отговори: 

"Това е лъжа! Рано сутрин и късно вечер влиза през въпросната врата, защото има ключ, а през деня влиза през прозореца! Има много свидетели на този факт! Всички съседи и работещите в магазина!", посочи Елкин. 


 
Той уточни, че входът за къщата ѝ на първия етаж сега е от север, в незаконно изградена пристройка през 2009 година.

"За нея има издадено удостоверение за търпимост, след като две приятелки на Бонева са потвърдили неверни обстоятелства, за което има образувана преписка в прокуратурата. Входът трябва да е от запад, както е по актуалната скица от кадастъра от 2020 година. Нека да представи строителните книжа на сградата, а не да ги укрива. Да покаже официален документ, доказващ, че входът й е от север. Нека да обясни как без нужните документи е затворен входът по проект на сградата, как е преустроила жилището, като е съборила носещи стени и от едно жилище е направила две жилища", каза още съседът на Венета Бонева. 


 
Той твърди, че  входът на сградата е точно там, където Бонева влиза през прозореца. Посочи също, че над този прозорец има дълбока фуга, доказваща, че там е извършен ремонт.

Елкин отправи и няколко въпроса към Бонева:
Защо в нарушение на закона гаражът е станал фризьорски салон, без да има тоалетна?
Защо над този гараж има друга постройка, отново изградена в нарушение на закона?
Защо не е изпълнила предписанието на кмета на района да приведе жилището си, съгласно строителните книжа?
 
Елкин подчерта, че за всичко направено от него във въпросния имот има разрешение от компетентните органи и  го е извършил на основание нотариалните актове за собственост и сключения между него и Бонева договор за реално разпределение на ползването на имота, с нотариална заверка на подписите. 
 
Той допълни, че ще предостави повече информация на медията ни след като завърши гражданското дело.
 
Снимки от Франк Воща

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Силвия

Силвия

21.05.2021 | 15:26

Редно е и останалите медии да дадат думата на другата страна ( г-н Илия Елкин). Не може да се представя навсякъде само жалбата на майката на певицата. Или защото е известна е права! Винаги трябва да се изслушват и двете страни, а и документите са най-важни.

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?