1553

Само в "Марица": Бременната Гани засрами мъжете в Пловдив, бута сама такси ВИДЕО

Джулиана Гани засрами мъжете в Пловдив, като единствена се притече на помощ на закъсало такси. Атрактивната блондинка изпадна в абсурдната ситуация на кръговото кръстовище.

През деня Гани снимала часове наред в Драматичния театър, а след това участвала в кампания, свързана с безопасността на децата на пътя. Последната спирка на пловдивчанката, която е и бременна в седмия месец, била бутик на центъра, след което се качила на такси на отсрещната стоянка.

Трафикът вече бил натоварен, тъй като минавало 17 часа. Няколко кръстовища по-надолу колата аварирала и останала в самото кръговото кръстовище до хипермаркет в Тракия. "Двигателят изгасна и таксито повече не можа да запали. Вместо да помогнат на човека, всички започнаха да свирят и да му крещят.

Шофьорът се притесни и нямаше как да не му помогна колкото мога да изкараме колата извън кръговото. Можеше да стане друг инцидент", разказва Джулиана премеждията си.

Тъй като ситуацията изглеждала много абсурдна и не било за вярване какво се случва, инфлиенсърката запечатала последните метри в кратко видео. "Часовете във фитнеса ми се отплатиха. Може да съм бременна, но добутахме таксито", доволна е тя.

Браво, Джулка!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
бай Милю от пловдивската главна

бай Милю от пловдивската главна

05.11.2022 | 08:48

От клипчето виждам че, Джулиана Гана се подпира на капака но, както и да е.

Отговори
4 0
Шабан

Шабан

04.11.2022 | 23:11

Аз тва сигане го познавам много добре

Отговори
2 0
Пешо

Пешо

05.11.2022 | 02:52

Ако циганите не си помагат, кой друг?

Отговори
3 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?