Съкратихте ли разходите в семейния бюджет?

Катерина Тодорова, 62 г., търговец

Мисля, че се налага да свиваме разходите в този момент. Не се лишаваме обаче от храна. Иначе не мога да се оплача. Живея нормално и се издържаме нормално двама души. Може би защото работим.

Тинка Петрова, 61 г., пенсионерка

От много неща се лишаваме. От храна и дрехи дори. Не можем да помислим за нещо по-сериозно като покупка. Невъзможно е например да си сменим мебелите или да купим нова техника например.

Албена Пейкова, 44 г., филолог

Инвестирам главно в образованието на децата си. В семейството се лишаваме от неща като кафета, алкохол, ресторанти и други развлечения. За момента не се налага да пестим от храна.

Дамянка Велева, 75 г., пенсионерка

Един пенсионер вече се лишава от всичко. Включително и от храна. Дрехи не купуваме. Обувките износваме до последно или вземаме от някого. В храната търсим по-евтинкото из магазините.

Георги Петров, 44 г., шофьор

Главно спестявам от храна и дрехи. Иначе кризата се усеща отвсякъде. Аз, като шофьор, главно по работата си. Тя намалява с всеки изминал ден и това е лош показател. Иначе не съм семеен и ограниченията са само за мен.   

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
човек

човек

28.10.2009 | 15:20

АБЕ,АЛАНКООЛУ,ЗНАЧИ НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ БАЛАМИ ДА СИ СВИВАМЕ И БЕЗ ТОВА СВИТИТЕ БЙДЖЕТИ,ДА УМИРАМЕ ОТ ГЛАД, ОНЯ НЕХРАНИМАЙКОВЕЦ ГОЦИТЕ ЩЕ СИ ШМАТКА ПАТЪЦИТЕ ЧАК ДО АВСТРАЛИЯТА!И ТО НА НАШ ГРЪБ!МИ ЧИ ТО И АЗ ИСКАМ ДА ИДА ДО ТАМ?

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?