46

Събират кръв за блъснатата заместник-директорка в Пловдив

Акция по кръводаряване организират близки и колеги на тежко пострадалата заместник-директорка на СУ "Цар Симеон Велики" в Пловдив. Припомняме, че тази сутрин 52-годишната Милена Петрова бе блъсната от кола на пешеходна пътека под моста на Герджика. Зад волана на возилото бил 18-годишен с няколко месеца стаж. 

Акцията ще протече за времето от 8 до 14 часа. Всеки желаещ може да дари в кабинета по кръводаряване, който е на ново място - 6-ти кабинет на първия етаж на Хирургиите, срещу регистратурата. Важно е да уточни, че се дарява за Милена Петрова. 

"Днес се случи страшното. Един изключителен човек бе блъснат от безотговорното шофиране на младеж. Жестоко и безмилостно. Най-добрата ни приятелка и един изключително силен и добър човек. Вярвам в доброто. Вярвам, че силата й ще победи и ще оцелее, въпреки болките. Но се нуждае от нашата помощ. Моля, подкрепете доброто. И нека всички заедно да се помолим този добър човек да се усмихва отново един ден. Дарете кръв!", призовава Лина Гергова в социалните мрежи.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мария Иванова

Мария Иванова

25.01.2023 | 14:25

Кога ще съобщите подробности - кой е шофьора?

Отговори
0 0
пишлемето

пишлемето

13.01.2023 | 05:36

Да намери

Отговори
3 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?