46

С галавечер ABC PHARMACY отпразнува старта на новите обекти в Пловдив

На изискана галавечер  ABC PHARMACY отпразнува старта на новите обекти в града под тепетата. На тържеството в хотел Emporium присъстваха много специални гости и медицинският елит на Пловдив. 

ABC PHARMACY са новооткрита денонощна верига аптеки в града под тепетата. 

Вече успешно са стартирани два обекта - един в квартал "Христо Смирненски" с адрес бул. "Свобода" 65А, и един в квартал "Остромила" - на ул. "Остромила" 54. 

В аптеките ще откриете богата гама от висок клас естетична и медицинска козметика; широк набор от лекарства, хранителни добавки и витамини; хомеопатия за цялото семейство; бебешки храни и аксесоари. Аптеките ексклузивно работят с ортопедични материали Ortho Prime, масово предпочитани и препоръчвани от лекари специалисти.

Клиентите ще бъдат обслужени от позитивни и загрижени магистър-фармацевти. Хората могат да разчитат на специални отстъпки от порядъка на 20-25% за различни артикули.   

А като комплимент, в аптеки ABC PHARMACY ​всеки може да измери напълно безплатно своето артериално кръвно налягане с апарата SENDO ADVANCE 3. Измерването става бързо и лесно, с клинична точност, при това само за секунди. Аптеките ще изпълняват рецепти по НЗОК.  

Специалисти дерматолози пък ще дават съвети и консултации за подходяща козметика за кожата. 

Предстои откриването и на онлайн аптека за улеснение на всички клиенти.  

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?