44

С аплодисменти посрещнаха в „Тракия” кандидатите от ГЕРБ-СДС

Членовете на Клуба на инвалида в „Тракия” посрещнаха с аплодисменти кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив и кмета на района Костадин Димитров. Те споделиха с тях празника, посветен на Международния ден на жената - 8 март.

Председателят Гинка Симонова отново подчерта подкрепата, които хората от Клуба на инвалида в Пловдив получават винаги от кмета на „Тракия” Костадин Димитров.

„Това, което сме свършили, може да се види и пипне от всеки - детски градини, спортни и детски площадки, обновена инфраструктура. Знаете, че вратата ми винаги е отворена за вас”, подчерта Костадин Димитров.

„Основната цел, която сме си поставили след 2 април, е да съставим правителство. Служебните кабинети няма как да  провеждат политиките, от които възрастните, младите хора и цялото ни общество имат нужда”, заяви пред присъстващите третата в листата за 16-и МИР Десислава Трифонова. „Ще ни виждате често и с всичко, което можем да ви помогнем, ще бъдем тук”, обеща им тя.

Председателят на парламентарната правна комисия в 48-ото Народно събрание бе категоричен, че ГЕРБ-СДС не иска българските деца да наследят дългове и разрухата, на която сме свидетели през последните 2 години.

„Подкрепете ни и с общи усилия след 2 април ще започнем пак да я изправяме тая държава и да я оставим в добро състояние на нашите деца и внуци”, каза Радомир Чолаков, който е на второ място в листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив град.

Сред гостите на празника бяха още доц. Стефан Шилев, Спас Шуманов, д-р Валерия Славова, Боряна Узунова, Ели Дачева, Таня Гешева и Петър Троянов от листата за 16-и МИР.

На изборите на 2 април ГЕРБ-СДС е с № 2 в интегралната бюлетина. 

Гласувайте за стабилна България отново! Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Мадам Мулти

Мадам Мулти

08.03.2023 | 17:16

Малий пък Вежди Рашидов го посрешнали в Асеновград като Ердоган!Над един може и два милиона били дошли на площада!Така даже и Вожда на Шайката не са го посрещали независимо че трима Папи са го гладели по главата!

Отговори
6 1
Спас Шуманов - Премиер

Спас Шуманов - Премиер

08.03.2023 | 15:18

Бат Петьо, много хубава грейка. Да не извикаха по спешност от лозето?

Отговори
6 0
Баба Марта

Баба Марта

08.03.2023 | 15:02

Айде и догодина да празнувате 8март в панделата крадливи и миризливи шушумиги!

Отговори
7 1
Боко тиквата

Боко тиквата

08.03.2023 | 13:50

Толкова пари плащам и пак губя. Ама така е като събрах всички некадърници в ГЕРП. И за асфалта ме хванаха, и Влади го удариха и ми идва редът по магнитски. Че и в Дубай не мога да избягам, че ще ме забременят там. Бързам да стана депутат, че поне малко имунитет да имам за известно време! Напълнил съм гащите от страх вече, всички ме гонят отвсякъде!!! Сега и за изборите искат да ме хванат!!! Помощ!!

Отговори
10 1
патерицата

патерицата

08.03.2023 | 13:28

оооо, тая Гинка, дето раздава фалшиви инвалидни карти ли е ? Ми то квато кака Гинка, такава и партията !

Отговори
17 0
Ненко Калакунов

Ненко Калакунов

08.03.2023 | 13:27

Мале, мале какви карикатури. Все по зле и по-зле.

Отговори
17 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?