46
Следвайте ни

РЗИ-Пловдив ще проверява случая с починалия адвокатски син

viber icon

Регионалната здравна инспекция  Пловдив започва проверка по случая с 18-годишния Теодор Давчев, който почина в УМБАЛ "Св. Георги". Това съобщи директорът на здравната инспекция д-р Сийка Димчева.

"Разговаряхме  с дирекцията, която осъществява контрол по дейността на лечебните заведения да започне проверка по случая. Ще се съобразим с факта, че е сезирана и прокуратурата. Проверката ни  ще бъде по отношение на медицинската помощ, която е оказана в лечебното заведение на починалия младеж", поясни шефката на РЗИ.

Тя добави, че едва тази сутрин е разбрала за трагичния случай и изказа съболезнования на родителите и близките на починалия младеж.

Живка Гецова

Живка Гецова

Сътрудник

Живка Гецова е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. По-късно прави магистратура по международна сигурност в Sciences Po, Париж, с насоченост към въпроси от сферата на глобалното здраве. Работила е за две европейски агенции и има опит в различни медии в страната и чужбина.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

отвратени

отвратени

21.09.2021 | 15:09

Президентът Радев и премиерът Янев уж водят борба против корупцията в цялата страна, а продължават да толерират емблематични представители, необяснимо и фантастично забогателите Джамбазов и Мавров, като ръководители на "Св. Георги". Може би защото ДПС стои зад тях, а на ДПС никой не закача кадрите.

Отговори
2 2
нали

нали

21.09.2021 | 13:16

Ковид- 19!

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?