Следвайте ни

Анкета: Знаете ли какво е Зелен телефон?

viber icon

Силвия Абдо, 25 г. / ПР/

 

Предполагам, че към Зелен телефон се подават сигнали, свързани с опазването на водите, въздуха и цялата околна среда. Не се бях замисляла за възможността да се обърна към електронната услуга, но със сигурност бих подала сигнал към телефона, ако забележа нередност.

Васил Крумов, 70 г. /пенсионер/

 

Всяка една активност би била полезна, за да се предпази средата ни. Сигнал към Зеления телефон бих направил и не само за заразените риби и боклуците по главните улици, но това ще е само наполовина свършена работа, по-важното е да се предприемат мерки или аз го определям като 90% действие от конкретните институции и 10% сигнали от гражданите.

Евгения Ричева, 61 г. /служител/

Чувала съм за Зеления телефон на РИОСВ, но нито знам номера му, нито как мога да се сдобия с него. Знам, че телефонът има връзка с опазването на зелените площи в града, и смятам, че е една нужна електронна услуга, към която и аз самата бих подала сигнал. Трябва да го популяризират, за да знаем повече хора за него и да се борим срещу замърсяването на града.

Кръстьо Стоянов 59 г. /майстор на хот-дог/

 

Чувал съм за какво може да бъде полезен. Към него може да се подават сигнали и оплаквания, свързани с екологията, но аз никога не съм го знаел или ползвал. Нямам представа дали се реагира ефективно на сигналите, които се подават, и дали изобщо се обработват от институциите.

Анонимен

„Не знам за този телефон, никога дори не съм го чувал, но и да го има, надали служителите му вършат някаква работа. Градът е мръсен и става все по-мръсен, вече групите, които хората активно сами създават, вършат цяла работа на служителите. Зелен или син телефон, ако никой не взима на сериозно проблемите около нас, са напълно излишни. 

Снимки:Атанас Кънев 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Римол

Римол

04.02.2020 | 17:48

Ми такъв дето още не е узрял.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?