Следвайте ни

Ротарианци правят фитнес на открито

viber icon

Ротарианци събират средства за изграждането на нов фитнес на открито. Той ще се намира в „Ротари парк" в квартал „Тракия" до СОУ „Св. Седмочисленици".

Благородната инициатива се прави съвместно от „Ротари клуб" - Пловдив и „Ротари клуб" - Анкара „Каваклъ дере".

Двата клуба организираха първия по рода си Арт фестивал, за да успеят да реализират благородната идея.

Специално за събитието от Турция пристигнаха художници, които дариха по две картини. Едната бяха нарисували в родината си, а другата създадоха на пловдивска земя. Заедно с известни художници от Пловдив бяха събрани общо 46 картини. Средствата от продажбата им ще бъдат изразходвани за изграждането на фитнес на открито. До момента са продадени 4 картини. Една от тях беше закупена от областния управител на Пловдив Здравко Димитров по време на 20-тото юбилейно издание на Италианския фестивал на красотата и прическата, организиран от „Кристиан оф рома груп", който се проведе в Пловдив.

„Надяваме се повече хора с добри сърца да подпомогнат начинанието и закупят една от дарените картини", коментира президентът на „Ротари клуб" - Пловдив Мирослав Маринов.

28 хиляди лева е общата сума, която е необходима за новото съоръжение.

Всеки, който желае да разгледа картините и да се включи в благородната инциатива, нека се свърже с Мирослав Маринов на тел. 0887 97 67 49 или да посети една от сбирките на ротарианците. Те се провеждат всеки четвъртък от 19 часа в хотел „Тримонциум".

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ванко 2

Ванко 2

02.11.2012 | 18:26

Селски комплексари!

Отговори
0 0
 ? ? ?

? ? ?

02.11.2012 | 14:46

„Ротари клуб" - Анкара „Каваклъ дере" ? ? ? Аа-а-а...„Ротари клуб" ? ! !

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?