Следвайте ни

Рокерките: Моторът е най-доброто лекарство СНИМКИ

viber icon

Събрали сме се тук, за да подкрепим всички жени, които са чули диагнозата рак на гърдата, както и всички, които имат близки и приятели с това заболяване. Искаме да дадем сила и да вдъхнем кураж на всички засегнати, да им кажем да не се отказват да се борят и да продължат напред. Тук сме и за да кажем колко е важна превенцията и че не е нищо страшно.

Това послание бе отправено по време на кампанията на жените мотористи срещу рака на гърдата, което се проведе на паркинга на зала Колодрума в града под тепетата.

Рокерките споделиха, че моторът и свободата, която мощното возило дава, са най-доброто лекарство срещу рак.

Събитието на рокерите от мъжки и женски пол започна в 11.00 и продължи почти час и половина, след което с мощен рев и свистене на гуми, те тръгнаха на шествие из пловдивските булеварди. Дългата колона бе предвождана от полиция.

След Пловдив, шествието с над 100 мощни возила потегли към Асеновград. На моторите са вързани розови балони, а водачите им носят отличителни знаци на кампанията в знак на подкрепа.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

смех

смех

17.10.2020 | 23:11

Рокерки-чалгаджийки.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?