Следвайте ни

Рокери от три пловдивски мотоклуба зарадваха децата от дом "Майка Тереза"

viber icon

Рокери от Мото братството в Пловдив продължиха благотворителните си традиции и посетиха дома за деца лишени от родителски грижи "Майка Тереза". Три от най-големите клубове под тепетата - „Vagabonds”,  “Benzin”, “Fellowship”и „Los Amigos” излъчиха свои представители, които зарадваха малчуганите в навечерието на новата година. 

Заради пандемията от коронавирус, тази година посетителите от мотобратството бяха много по-малко за да се спазят противоепидемичните мерки. Вирусът успя да засегне и мотосезона в Пловдив. За първи път от десетилетие нямаше официално откриване и закриване. Не се проведе и традиционният събор на любителите на мотори в Пловдив.

От най-големите пловдвиски клубове отново напомниха, че през година те се разграничаха от всички събития и събирания, като в тяхната организация не участват нито самите клубове, нито техните членове. Според рокерите от Пловдви в условията на епидемия подобни мероприятия са безотговорни и изключително опасни.

Клубовете в града са оптимисти за предстоящата година. Желанието им е първа пролет да бъде посрещната със здраве и отново да зарадват Пловдив с невиждано до момента шествие. През 2021 година се навършват 30 години от създаването на най-стария мото клуб, както в Пловдив, така и в България.

Станимир Кронев

Станимир Кронев

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Станимир Кронев е завършил журналистика в СУ и финанси в ПУ. Участва в създаването на редица културни и развлекателни събития в Пловдив. Публикува в американски издания.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Яна

Яна

05.01.2021 | 17:18

Браво, момчета!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?