Следвайте ни

Родена на 10 ноември 1989 г.: Йогата Елена - астрален близнак на демокрацията

viber icon

Родена в точното време на точното място - така определя себе си астралният близнак на демокрацията Елена Минова. Тя се появява на бял свят на знаковата дата 10 ноември 1989 г. и е убедена, че това не е случайно. Като истинско дете на свободата и промяната, Елена е калена в трудни битки с живота. Вече на 31, инструктор по йога, с щастливо семейство и успешен бизнес, тя не се съмнява, че годините на растеж са си заслужавали. 

Чувала е, че по Живково време животът бил по-спокоен и подреден, но единственото, за което съжалява, са „царските“ почивки с двуседмична карта по Черноморието.

„Брат ми, който е по-голям, ми е разказвал, че са го водили всяка година на море и планина. Аз не извадих този късмет, тъй като след промените родителите ми нямаха пари. От тях знам, че преди 10-и са били ограничавани, чакали са с години за апартамент и кола”, спомня си йогата. По-ценното за нея е, че е родена в „интересни времена“, в които може да постигне всичко, стига да реши, че усилията си заслужават.

„Ако бях родена преди 10-и, едва ли щях да се чувствам свободна в това, с което се занимавам. Напоследък йога стана начин на живот за много хора, а това ми отвори доста врати. Харесва ми богатият избор, който имам за всичко. Вярно е, че от йога не се печели. Но може би и аз съм си виновна, защото нямам болната амбиция на всяка цена да правя нещо, за да си осигуря финансово благополучие. Съдбата ми изпрати човек, който ме подкрепя и прави всичко това, което аз не умея. Чувствам се истински късметлийка, че срещнах Кирил, който ме научи да бъда по-търпелива, да не приемам всичко за чиста монета и да не се впрягам толкова. С него сме в перфектен баланс, за което съм безкрайно благодарна“, казва инструкторката, която никога не се е изкушавала от мисълта да живее извън България.

Годината на COVID-19 за нея е свързана с щастливо събитие - след 3-годишния Калоян напът е нов член на семейството. Очаква се бебето, което ще е момиченце, да се роди в началото на януари. 

Илияна Караланова

Илияна Караланова

Отговорен редактор Marica.bg

Илияна Караланова е завършила „Славянска филология” в ПУ „П. Хилендарски”. Работила е в Топ ТВ, в. „Труд” и plovdivweek.com. Била е зам.-главен редактор на в. „Строителство Имоти”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?