Следвайте ни

Рисуваме любов в Plovdiv Plaza Mall

viber icon

PLOVDIV PLAZA MALL е едно от онези места, които макар да е съсредоточено като лоно за търговия, уважава еднакво и изкуството. Осъзнава каква важна част от интелектуалното и душевно израстване е и как може да промени деня ти към по-добро.

Точно затова екипът на търговския център периодично организира образователни и развлекателни мероприятия, които задължително са насочени към изкуството. Поредната подобна инициатива ще се състои на 16 октомври, като приканва всички любители на изобразителното изкуство.

Без значение дали сте професионалисти, или просто изпитвате удоволствие, докато създавате своя шарен свят с четка и палитра в ръка, заповядайте в 19:00 часа пред LED екрана и отправете предизвикателство към таланта си. Заедно с квалифицираните и опитни художници от „Мацаница“ ще рисуваме картината „Любов“, а всички знаем, че за любовта не е нужен конкретен повод. Тя винаги е актуална. За още по-приятно преживяване и отключване на сетивата, екипът на мола е подготвил за всеки чаша ароматно вино. 

Заедно с това напомняме, че посетителите на PLOVDIV PLAZA MALL имат уникалната възможност да опознаят екзотичния свят на изградения терариум, който ще бъде позициониран в мола до 25 октомври. Той се намира точно до Релакс зоната на ниво 2. В него ще откриете над 400 вида влечуги и над 200 вида змии, сред които кобри, гърмящи змии, тайпани, мамби и други. Колкото и уникални и красиви да са те обаче никой не може да надмине най-голямата змия на планетата – анакондата. Тя е достоен представител на вида си, който ще предизвика в душата Ви възхищение. 

Освен тях ще се запознаете с начина на живот на редки паяци, различни видове хлебарки и величествени скорпиони, които обитават специално създадено обезопасено пространство. 

Елате, вижте и научете всичко за животните в терариума и техния чуден свят!

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?