Следвайте ни

РИОСВ – Пловдив въведе електроннно обслужване за гражданите и бизнеса

viber icon

Във връзка с продължаващата епидемична обстановка на територията на Република България, Регионалната инспекция по околната среда и водите - Пловдив (РИОСВ - Пловдив) въведе административни промени, осигуряващи възможност за изцяло безхартиен документооборот.

Екоинспекцията въведе допълнителни мерки за ограничаване необходимостта от физическо присъствие в офисите на администрацията при предоставяне на административни услуги.

Обслужването на гражданите и фирмите може да се осъществява и по електронен път чрез официалната електронна поща на инспекцията [email protected], както и чрез Системата за сигурно електронно връчване. 

Освен това РИОСВ – Пловдив предлага чрез сайта си уеб-базиран модул „Деловодна справка“, чрез който е достъпна проверка за статуса на преписки по заявените административни услуги. Уеб-деловодната справка е ефикасно средство за предоставяне на навременна информация на гражданите за резултата на обработка на документите им.  

Всеки клиент, подал заявление за административна услуга (както по електронен, така и по административен път) получава входящ номер, персонален код и линк за достъп, чрез които би могъл да проследи статуса на документа в администрацията.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?