Следвайте ни

РИОСВ-Пловдив организира информационен ден по Програма LIFE

viber icon

На 23 април РИОСВ – Пловдив в качеството на регионално звено за контакт по Програма LIFE на ЕС организира информационен ден за подготовка на проектни предложения към програмата. Събитието е свързано с  обявяването на 4 април на новата Покана за представяне на проектни предложения по Програма LIFE за 2019 година.

Програмата LIFE е единственият фонд на ЕС, който е предназначен изцяло за целите, свързани с околната среда и климата и съфинансира предложения, свързани със защита и подобряване качеството на околната среда, ресурсната ефективност и ограничаване на изменението на климата.

Допустими бенефициенти по програмата са юридически лица, регистрирани в Европейския съюз - публични организации (министерства, общини, регионални структури и др.), представители на бизнеса (частни търговски организации - без едноличните търговци), частни нетърговски организации (включително НПО), изследователски институти и др.

Информационният ден по Покана 2019 за набиране на проектни предложения по Програма LIFE  е отворен за всички потенциални кандидати, които имат проектни идеи за дейности в областта на околната среда и климата. 

Информационният ден ще се проведе на 23 април от 10,00 ч. в сградата на РИОСВ - Пловдив – Информационен център, бул. „Марица“ № 122 (Водна палата).

Дневен ред на събитието и регистрационната форма за участие са публикувани на сайта на РИОСВ - Пловдив на:  http://plovdiv.riosv.com/main.php?module=news&object=category&action=list&nws_cat_id=2

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?