71
Следвайте ни

Рибарите по Марица: Днес е най-най-каръшкия ден СНИМКИ

viber icon

Десетки пловдивски рибари се оплакаха от най-каръшкия ден за тази година. Само между пешеходния и моста на панаира 5-метрови въдици метнаха петима юнаци, които за часове клечане в студа не уловиха нищо.

Преди това те бяха захранили хубаво тихите и дълбоки води. Не знаем какво стана с рибата – дошли сме да ловим алай и скобар, но нищо не се хваща. Преди години тук имаше и щуки – дори сме забравили вече как изглеждат, оплакаха се каръците с въдици.

Рибата избяга и от колегите им по цялото протежение на реката в града. Предишните уикенди не бе така - местните въдичари се връщаха с пълни кофи с речна риба.

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

River Monster

River Monster

27.11.2021 | 20:33

Марица ми е любимата река, почти всеки ден хващам шарани 3, 4, 7, 12, до 28 килограма, амури от 14 до 31 килограма. Изключително лесен и елементарен риболов, но изисква подготовка, почистване и пълна липса на човешкия фактор до водата за да се получат нещата.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?