3906

Ресторант ТеатъРа – там, където се създават и разказват истории

Ако Пловдив е сцената, на която историята създава удивителни произведения и герои през вековете, то сега градът се превръща в творчески двигател на един не по-малко красив и вълнуващ разказ – този за съвременния човек, срещата му с изкуството, но и магията на изискания светски живот, вкус и талант да събираш съмишленици.

Ресторант-Сцена-Бар ТеатъРа е точно това място - разказващо истории, но и знаещо как да ги създава.

 

Като тази, която разкри през отминалата вечер, когато екипът покани на изискано парти своите приятели, партньори и клиенти, които изпълниха двора на Драматичния театър.

Сред гостите бяха кметът на район „Централен“ Георги Стаменов, писателят Александър Секулов, директорът на Драматичния театър Сузана Василевска,
Ирена Чанкова – директор на „Сцена на кръстопът“,  театрали...
Когато през януари екипът стартира ремонт, възнамерява той да приключи бързо, но мястото се оказа толкова специално, че заслужава цялата креативност и любов, за да се превърне в пишещо част от новата светска история на Пловдив.

 

Това старание и креативност бяха оценени от гостите, които след отслужения водосвет
от отец Еленко, се насочиха към остъкления коктейл бар, където можеха да се насладят не само на невероятно вкусния и елегантен кетъринг на Райа Кетъринг“, многообразието от питиета и коктейли, но и на изпълненията на Милена Костова и „Меломания“. За доброто настроение се грижиха също и DJ AR-G и DJ VaiK.

 

А домакините, Веселин Петков, Марин Владиков и съпругата му, блестяща в елегантна синя рокля, получиха заслужени адмирации, много цветя и подаръци.

Всеки, който познава Марин Владиков и Веселин Петков, сърцето и душата на верига ресторанти „Райя“ (вече 22 години), знае че те са изключителни професионалисти в своята сфера. 

И това личи във всеки детайл в „ТеатъРа“ - внимателно обмислен и подбран.

 

Дизайнерите, художниците и декораторите създават едно уникално арт пространство, което в съчетание с неповторимата атмосфера на Драматичен Театър Пловдив дарява неповторима енергия.

Екипът на „ТеатъРа“ е щастив, че това толкова магично място отново е изпълнено с живот и се радва да посрещне гостите си с прекрасна музика, коктейли, изискано и вкусно меню, но и много настроение.

 

Снимки: Едуард Папазян

Подарете си магия в „ТеатъРа“!

ул. „Княз Александър I-ви“ 34

Оцени новината

Оцени новината
4.7/5 от 12 оценки
4.7/5 от 12 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?