3906

Ресторант събира пари за 5-годишната Бела, пострадала в инцидент

Акция за събиране на средства за лечението на 5-годишната Бела ще се проведе на 20 юни в пловдивски ресторант. Около каузата ще се обединят български изпълнители, които ще подкрепят малкото момиче, което все още се лекува и възстановява в Истанбул.

Петгодишната Бела от Русе оцелява по чудо след крайно тежък инцидент, когато е само на 2 годинки и 6 месеца, в резултат на което изпада в продължителна кома. Транспортирана в критично състояние с турска линейка в турска болница, където 5 месеца се борят за нейния живот и успяват да я спасят. По настоящем Бела все още се лекува и възстановява в Истанбул, като вече направи своите първи стъпки и се учи отново да ходи. 

Необходими са много средства, за да може малкото дете отново да се върне към нормален живот, до момента са изхарчени над 700 000 лв. за нейното лечение.

„Очакваме всички хора, които искат и могат да подкрепят малката Бела в битката <210>, да дойдат от 20.00 ч. в ресторант "Ноте ди вино". Входът е 10 лв., а средствата ще са за Бела“, съобщават организаторите.

Дарение за малката Белослава Бисерова Бориславова можете да направите и по банков път.

Банков превод  

IBAN: BG85 FINV 9150 1317 5575 50

BIC: FINVBGSF

Валута: BGN

Банка: ПИБ

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?