Следвайте ни

Ремонтират санирания блок на "Пловдивска"

viber icon

На първия саниран блок на улица "Пловдивска" от няколко дни отново се издигнато скеле и текат ремонтсни дейности. Причината работниците отново да се върнат на обекта са напукване на мазилката.  Външната мазилка се е напукала и фирмата изпълнител отстранява повредите за своя сметка, както е посочено в сключения договор. Блокът има  гаранция и когато нещо се повреди фирмата си го онстранява,коментира Росица Везева,председател на сдружеинето на живущите в блока. Тя отказа да коментира причините за напукването, тъй като няма професионална квалификация в областта на строителството.

Служители на "Стройремонт" ЕООД кометираха,че собствениците на етажната собственост са уведомени за причинитите и увериха,че мазилката ще бъде възстановена. 

Блокът на "Пловдивска" е  първият в Пазарджик осдобрен по програмата за енергийна  ефективност и е най-дългият саниран. Той включва общо 7 входа, в които живеят 168 семейства.  През есента на 2016- лично тогавашният министър на регионалното резвитие и благоустройство  Лиляна Павлова и кметът Тодор Попов прерязаха лентата на обновената сграда. Близо  3 млн. лв. бяха инвестирани в блока за  монтиране на  външна изолация на стените, нова дограма,  поставена е топлоизолация по подовете, топлоизолация и хидроизолация  по покрива, обновени са и общите части./ Пазарджишка Марица

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?