Следвайте ни

Ремонт айляк: Един копае, трима гледат, цял квартал псува

viber icon

Спукан водопровод на улица "Даме Груев" и пресечката с ул. "Охрид" остави на сухо жителите от съседните сгради в пловдивския квартал "Кючук Париж".  Спешният ремонт започна в 9 часа, но не е ясно колко ще продължи заради начина на работа на екипа на ВиК, алармираха възмутени читатели на "Марица".

Те изпратиха снимка, на която се вижда как един работник копае, трима внимателно го наблюдават, а отстрани седи и шефът на групата.

"С тоя режим на работа, тип "айляк", може да се туткат и до довечера", заяви възмутеният жител на квартала. В сайта на ВиК дружеството е указано, че до 17 часа аварията трябва да бъде отстранена.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Е и?

07.05.2020 | 19:03

Колко работници да се наврат в дупка метър на метър, че и да копат?

Отговори
3 0

Някоя си

07.05.2020 | 14:48

Много е дразнещо ,когато некомпетентни хора се ицказват с някаква категоричност ...Когато се копае неукрепен вик трап,не е желателно в него да има много хора ,а и не е възможно ,поради опасност от срутване на стените му.Тези,които стоят отвън са в готовност да издърпат работещия при необходимост ,освен това работниците периодически се сменят ,според указанията на техния ръководител.

Отговори
8 1

Айляк

07.05.2020 | 14:28

На бул. Ал. Стамболийски редовно стават аварии и ремонта продължава цял ден

Отговори
0 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?