Следвайте ни

Реконструират два магазина BILLA в Пловдив

Предстои пълна промяна на обектите на на бул. „6-ти Септември“ и на бул."Македония"

viber icon

Пълна промяна предстои в два от магазините „BILLA“ в Пловдив. Вече е затворен обектът на бул. „6-ти Септември“ №221, а на 28 юни започва ремонтът на  филиала на бул. „Македония“ №2. Реконструкцията е част от мащабната програма на BILLA България, свързана с обновяване на търговски обекти в цялата страна.

Магазинът на бул. „6-ти Септември“ №221 ще отвори отново врати на 29 юли с обновен дизайн и разширена търговска зона.  Тя ще е с тематични продуктови сектори, още по-голямо разнообразие от стоки на достъпни цени и дигитални нововъведения. За улеснение на клиентите са предвидени и каси за самообслужване – за лично маркиране на покупките и безконтактно плащане с банкова карта. Електронни етикети на регалите допълват дигиталните нововъведения във веригата.

Обектът на бул.“Македония“ №2 ще бъде отворен за посетители на 12 август. Там също ще има каси за самообслужване. Дигиталните подобрения ще обхванат и етикетите, които след реконструкцията вече ще бъдат електронни.

Инвестицията в обновяването на двата магазина е за близо 8 млн. лв.

Снимка от Франк Воща

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?