Следвайте ни

"Метро Марица" чества 11 години с кулинарен празник

Магазинът пуска нова услуга "доставка", която ще пести време и средства на клиентите

viber icon

„Метро“ е една от големите вериги магазини у нас, превърнала се в синоним на безупречно качество и отношение към всеки клиент. В сряда на специално събитие, събрало стотици служители, клиенти, партньори и приятели, „Метро - Марица“ чества своя единадесети рожден ден. Поводът за празник беше двоен, защото през цялата 2019 година веригата отбелязва 20 години от стъпването си на българския пазар.

Гостите бяха приветствани от управителя на „Метро - Марица“ Никола Тосков, който пожела на всички партньори на магазина здраве и късмет. Той подчерта, че именно клиентите са тези, благодарение на които марката „Метро“ е толкова успешна в Пловдив. „Метро - Марица“ е един от обектите у нас, който изпълнява в най-голяма степен идеята на компанията марката да се развива ръка за ръка с бизнеса на своите клиенти, посочи  Георги Гърневски, ръководител Закупуване на храни.

Празничната програма продължи с изпълнения на Хора на пловдивските момчета, като някои от малчуганите се оказаха връстници на „Метро - Марица“. Домакините отправиха специални благодарности към всички свои клиенти през годините и поставиха акцент върху новата услуга за доставки, която предлагат. Това е още една стъпка, която „Метро“ прави, за да улесни своите партньори и да им спести време и средства. От ръководството на магазина обещаха и занапред да продължат да дават най-доброто качество и обслужване на своите потребители.

Домакините бяха подготвили редица кулинарни изкушения и дегустации на ястия, приготвени с марките и продуктите, предлагани от веригата. Пред смаяните погледи на стотици гости едни от най-добрите готвачи от Пловдив и региона показаха магията на кулинарията. Всички те бяха категорични, че „Метро“ е техният надежден партньор не само в професионалната кухня, но и у дома.

Своите майсторски умения демонстрираха шефовете Кирил Спасов, Драгомир Драгиев, Димитър Дичев, Елица Котева и Слави Саваков. Майсторът-пекар Георги Лефтеров и царицата на сладките изкушения шеф Веселина Вълкова посветиха гостите в тънкостите на своя занаят. Уиски експертът Гаро Узунян също беше част от празненствата на магазина по случай 11-ия рожден ден.

Накрая екипът на „Метро - Марица“ си пожела да бъде и занапред предпочитан партньор на всички от хорека бизнеса в Пловдив и региона.

Станимир Кронев

Станимир Кронев

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Станимир Кронев е завършил журналистика в СУ и финанси в ПУ. Участва в създаването на редица културни и развлекателни събития в Пловдив. Публикува в американски издания.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?