1939

Разврат в апартамент за почивка прогони пловдивчанин от жилището му

Благой Динков решил да защити децата си от горещите сцени, които се разигравали зад пердето на съседния апартамент, отдаван на краткосрочен наем. Сигналите му до различни институции не дали резултат и пловдивчанинът се принудил да напусне жилищната сграда в "Кършияка".    

Пловдивчанинът  Благой Динков и семейството му се разделиха с жилището си в нова кооперация в кв. „Кършияка" заради непрекъснат тормоз. Оказало се, че съседният апартамент е закупен с инвестиционна цел и се дава на краткосрочен наем. Според Динков обаче жилището се използвало за платени сексуални услуги. 

Пловдивчанинът закупил апартамента преди около година. Той се намира на петия етаж на нова жилищна сграда, построена от йорданския бизнесмен Таха Рахман между улиците „Поп Манол“ и „Поп Златан“. Пловдивчанинът получил ключовете за апартамент номер 25. В рамките на няколко месеца семейството му се устройва и си създава желаната среда.

„Оказа се, че апартаментът в съседство се ползва като терен за платени сексуални услуги. Става въпрос за всекидневен тормоз. Често се случваше дори да звънят на моя звънец да търсят проститутки.

Имам дете на 14 години, може да отвори на някой непознат и да се случи всичко

Чуваха се охкания, пъшкания. Нетърпимо“, разказа пред „Марица“ Динков.

Пловдивчанинът няколко пъти е тропал на вратата на съседния апартамент - номер 25, за да прави забележка и да се опита да предотврати тормоза. Разговарял е многократно и със собственика на жилището, който го отдава под наем. „Чуках на вратата, вдигах скандали, но нищо не се промени. Подавал съм сигнали в полицията. Извършва се проверка, но на следващия ден историята продължава постарому“, посочи Динков.

По думите му, често на домофона му звънят жадни за ласки клиенти, които търсят въпросния апартамент. Викал е полиция и в момент, в който в апартамента се осъществява сексуален акт, според него платен. Униформените се отзовали, но

мъжът и жената вътре обяснили, че имат сключен брак.

„А същевременно долу звънеше следващият клиент, който чака реда си“, възмущава се Динков.

Веднъж хванал в крачка един от клиентите и го накарал да свидетелства, че наема апартамента за секс. Но пак нищо не последвало, посочи той. През цялата седмица апартаментът се наемал за разврат, а в петък и събота е лудница, коментира той и допълни, че тогава биват обслужени поне 6 мъже дневно. Жриците са няколко, като сред има и ромки, твърди още Динков.

Пловдивчанинът сподели и потресаваща история. Тъй като двата апартамента са съседни, терасата им е обща. Детето му излязло и посред бял ден в залепеното до тяхното жилище по неволя станало свидетел на полов акт и развратни секс сцени. По думите на Динков, подобно нещо е недопустимо и полицията трябва да си свърши работата. Според него подобно нещо се случва в редица апартаменти в Пловдив и хората са пропищели.

По думите му, апартаментът за ласки открито се предлага в платформата booking.com. Онези, които искат ласки обаче, ползват сексуални услуги през посредник. Тоест, ако някой звънне директно и поиска проститутка, телефонът ще му бъде затворен. Но ако собственикът е предупреден, всичко се урежда, твърди пловдивчанинът.  Справка на „Марица“ показа, че апартаментът наистина е наличен в платформата под името Valentina GOLD apartment. Цената за двама души е 75 лв. на ден. Отзивите, които са десетки, са изцяло положителни. 

В крайна сметка, след всичко това, Динков е принуден да се изнесе и да заживее със семейството си на друго място.

Собственикът на съседния апартамент:

Той има параноя. Плати на човек да каже, че е дошъл за проститутка

Репортер на „Марица“ се свърза със собственика на апартамента, за който Благой твърди, че е превърнат в бардак. Той категорично отрече изреченото. „Продаде си апартамента и всички живеещи в сградата си отдъхнаха. Той подава сигнали в полицията. Шест проверки ми направиха заради това и не бяха констатирани никакви нередности. Даже плати на човек, да каже пред полицията, че е дошъл да ползва секс услуги в апартамента“, обясни собственикът пред медията ни.

„Той имаше някаква параноя, искаше да знае какво точно се случва зад вратата на този апартамент. Жилището се отдава под наем, идват всякакви хора за една вечер - с ангажименти и задачи в града, дори цели семейства. Нищо нередно не се случва там. Полицията провери, дори бяха разпитани наематели“, обясни той и допълни, че всички в кооперацията били настръхнали срещу Динков, който вдигал сградата във въздуха с теориите си за платен секс и разврат.  

Полицията: Извършвана е проверка на място по сигнали, не е установена подобна дейност

Униформени от Трето районно са извършили проверка на място в кооперацията няколко пъти по сигнали. Допълнителна е направена след запитване от „Марица“ по случая. И тя показала, че в апартамента не се случва нищо нередно, за каквото се твърди в подадените сигнали, посочиха пред медията ни от пловдивската полиция. От там използваха повода да призоват пловдивчани да подават сигнали не до медиите, а до компетентните институции, за да могат те своевременно и качествено да си вършат работата и съответно бързо и на място да установят нарушение, ако има такова.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
15 коментара
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

18.04.2022 | 12:13

ТАМ КЪДЕТО ИМА ПРОСТИТУЦИЯ НАРКОТИЦИ-ТАМ ИМА ЧАДЪР--ТАКА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ Е ТВА ПОЛОЖЕНИЕТО-НЯКОЙ СИНКОВЕЦ НА КОГОТО РОДИТЕЛИТЕ СА ПОЛИТИЦИ ОТ ВИСОКО НИВО-ТАМ НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА--ХАЙДЕ НЯКОЙ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК ДА СЕ ОПИТА ДА ПРАВИ ТАКЪВ БИЗНЕС ЩЕ ГО СРИНАТ ЗА 1 СЕДМИЦА--ПРОДАЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ НАЙ-НАПРЕД В МЕДИИТЕ ПОНЕ ТЕ ЩЕ РАЗГЛАСЯТ ДАЛАВЕРАТА--ДОКАТО ВЛАСТИТЕ ЩЕ СКРИЯТ ВСИЧКО

Отговори
18 2
Ivan zavet80g albe11

Ivan zavet80g albe11

18.04.2022 | 10:52

Oxx11️️️️️️️️️

Отговори
1 2
Батко

Батко

18.04.2022 | 09:44

Тоя арабин строи по-зле и от негрите дето строят от кал. Не знам с какъв акъл трябва да си да купиш от него, освен да го даваш на проститутки и студенти под наем.

Отговори
21 1
Мангусто

Мангусто

18.04.2022 | 09:32

Манго солетата рак да те хваща , долен мингеч

Отговори
1 8
Баш мангала

Баш мангала

18.04.2022 | 09:30

Надстроените етажи се виждат с просто око . Общината гледа на другата страна все пак са строени от г-н Циганина.

Отговори
20 1
Диема

Диема

18.04.2022 | 09:30

Наистина има проститутки но не мисля, че е точно така, както го описва. Тези неща се знаят от полицията.

Отговори
18 1
Куку

Куку

18.04.2022 | 09:13

Не знаех че в тоя район такъв разврат се извършва. Монаеск съм и от двете улици, но не съм чул нищо

Отговори
8 4
Червенков

Червенков

18.04.2022 | 12:03

Куку, кво значи монаеск бре, я преведи.

Отговори
7 0
Павел

Павел

18.04.2022 | 09:07

За съжаление първото което трябва да направи държавата, всички хора, който имат от един апартамент повече да се провери какво правят с втория апартамент и да ли се декларирата доходи от наем. Този проблем го има на всякъде и нашата родна милиция казва няма какво да направим. Безаконието и хауса продължава да се увеличава дори след тъй наречена "промяна". Абсолучни лъжи на Кирчо и Кокорчо, че искат промяна!!!

Отговори
13 18
Червенков

Червенков

18.04.2022 | 12:02

Павле, май плачеш за годините от соца а, минаха тия времена байо, минаха.

Отговори
6 2
Пловдив

Пловдив

18.04.2022 | 09:04

Нормално МВР не работи и БАЛЕВ е за дисциплинарно уволнение,прикрива далаверите на ГЕРБ.

Отговори
20 5
пловдивчанин

пловдивчанин

18.04.2022 | 08:40

Таха подкупва наред всички .Като отиде в община пловдив му стават на крака и му козируват -"заповядайте господин Рахман"

Отговори
34 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?